Vsa naročila potekajo preko spletne trgovine alenkojnik.si in so dostopna 24ur na dan in 7 dni v tednu. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki, če pa želenega artikla ne najdete nam pošljite e-mail na motoristicna.oprema@gmail.com in obvestili Vas bomo ali je dobava možna. Cene veljajo do dne objave novega cenika na spletni strani. Na artikle v ponudbi je že zaračunan davek na dodano vrednost, ki je obvezen. Izdelke dostavimo preko dostavne službe, razen če je kupec navedel, da bo naročilo prevzel osebno na sedežu podjetja.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik odda naročilo (preko spletne trgovine, elektronske pošte ali telefona). Pogodba bo shranjena pri našem podjetju 30 po prevzemu, dostop do nje je možen osebno ali po pošti.

Kako se opravi nakup?

Nakup se opravi zelo preprosto z naslednjimi koraki:

1. Želene artikle z gumbom "V košarico" dodamo v košarico

2. Ko so vsi želeni artikli v košarici nadaljujemo na blagajno

3. Pri naslednjem koraku izberemo način nakupa. Na voljo imamo dve možnosti. Nakup lahko opravimo kot gost ali kot registriran uporabnik. Registriran uporabnik ima vedno na voljo dodatne informacije o preteklih nakupih, možnosti dodajanja na seznam želja, obveščanja o akcijah in novostih po e-pošti in mnogo več. Kako se registrirati lahko najdete v zavihku koristne informacije.

4. V primeru, da nakupujete kot gost boste ob naslednjem koraku morali vnesti svoje podatke, da Vam lahko artikle pošljemo. V primeru, da nakopujete kot registriran uporabnik, boste imeli na voljo izbrati svoj vnešen naslov ali uporabiti drugega.

5. Izberete način pošiljanja

6. Potrdite nakup

Registracija novega uporabnika

Ali že imate račun?
Prijavi se Ali Ponastavi geslo